söndag 23 augusti 2009

Åter i Sollefteå.

Igår var nog en utav mitt livs längsta dagar. Började med tidig morgon och träning mellan klockan 8-10, rullskidor teknik skate. Kändes helt okej, sen efter det hem till Jenny och Markus lägenhet och laga mat, tillbaka till skidstadion och kolla på juniortävlingarna. Efter dem gick jag och Elin på stan, sen åter igen tillbaks till stadion där vi kollade på seniortävlingarna. Efter dem så stack vi ut på andra passet och sprang! Efter två sega timmar kom vi tillbaka så hade någon låst in våra kläder, tog drygt 45 minuter till innan vi kom åt dem. Sen for vi och käka, för att sedan köra bil Ösd-Helgum (15 mil), in i duschen hemma hos Elin, sedan packa ihop alla ägodelar för att sedan förflytta oss till Sollefteå. Väl på plats där blev de umgänge med många skidelever på kvällen! Sen i säng, helt slut!

Trodde ja skulle vakna upp helt död idag, men tvärtom ! Riktigt pigg, har varit ute på ett tre timmar långt löppass nu på morgonen där benen svarade riktigt bra hela tiden, skönt att känna så när benen redan hade cirkus 18 timmar träning i sig redan under veckan!

I eftermiddag ska ja se till att allt hittar sin plats i lägenheten igen, sen blir de ett styrkepass/impulsträning också :)

Anton

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar