tisdag 8 september 2009

Bakslag

Efter diverse verbala påtryckningar sker här en uppdatering, ja har blivit rätt slö tydligen.

Har gått aningen tungt den senaste veckan efter Stöndar, så de kanske inte var helt oväntat att halsen igår sa ifrån i början av intervallpasset. Bara att vända hemöver fortare än fort. Nu idag känns halsen svullen och slemmig, därför blir de självklart vila. Hoppas jag inte dragit på mig något ordentligt bara, hälsan är efter allt viktigast, där kommer skidorna i andrahand. Kanske är det också bra för mig att få en ordentlig vila, kroppen läka till att småskavanker osv och ladda för en hård höst. Jag är supermotiverad verkligen, bita ihop, försöka göra allting rätt för att åka så fort som möjligt till vintern.

Hann förresten med lite styrketester förra veckan. Först chins, som gick helt åt fanders, gjorde nämligen 15 två dar innan, nu blev det 12 stycken, halkade av ribban! Men raka benlyften gick bättre, ett ordentligt fint nytt pers på 21 stycken, kändes fint! Har gjort 17 förut.

En annan nyhet är att ja fastnat för nätpoker, efter ha sett Jonsson dra in bra med cash vill man ju gärna göra detsamma. Ligger för ögonblicket plus 475 spänn, så ja har fått en bra öppning iaf. Hoppas på mindre svackor framöver..

MVH Anton

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar