måndag 6 juli 2009

Long time no see..

Har varit tyst här på sistone, men jag anser inte att träning direkt efter sjukdom är nå vidare att skriva om. Sen har jag dessutom hunnit fara på läger, vilket var en bra kick tillbaka mot formen. Gick dock såklart inte direkt in i lägret, utan de var en vecka emellan ja hann komma igång på.

Lägret gick av stapeln i Hälsingland, Loos/Hamra. Anders Högbergs hemtrakter som visade sig vara fina för träning, här finns oändligt med myrar och fina rullskidsvägar. Kanske inte så kuperade med absolut godkänt. Det var också mitt första läger med Åsarna och det kändes skönt att komma in i gänget. Många härliga personligheter och framförallt sparringpartners. Där finns ju seniorer som Tiio Söderhjelm, Teodor Petersson, Mats Larsson och Johan Olsson. De två förstnämnda medverkade också på lägret. Programmet hade Anders "Högan" knåpat ihop, de var mycket fokus på rullskidor. De har varit riktigt bra!

Mycket träning blev det, nämligen den hårdaste veckan någonsin för min del. 23 timmar plus ett styrkepass. Och visst känns det i kroppen, därför blir det en lättare vecka nu innan det blir dags att dunka en hårdare vecka igen.

Hemma i Sundsvall nu, men imorn bär det av till Sollefteå. Tänkt spendera någon vecka däruppe nu i den grymt fina träningsterräng som finns där.

Skidhälsningar Anton

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar