fredag 21 augusti 2009

Rullskidtävling i Östersund!

Tja, veckan har gått fort och träningstimmarna flugit förbi. Startade upp i måndags med klassiska diagonalintervaller, kroppen var mycket piggare igen, skönt! På eftermiddagen körde jag ett längre löppass med inlagt mycket spänstträning.
Sedan på tisdagen var ja uppe i ottan och vi (Elin) hade gymmet nästan för oss själva. Avverkade ett explosivt styrkepass där som kändes helt okej. Sedan på eftermiddagen åkte vi rullskidor runt Alnön, vilket tog lite mer än tre timmar.
Väl framme på onsdagen så sken solen på morgonen och ja avverkade intervaller på en av de få myrar som finns på ön, körde intervaller i pyramid form 2-3-4-5-6-7-5-4-3-2. Kändes helt okej, sen på eftermiddagen blev de ett distanspass skate rullskidor med impulsinslag, kroppen fortfarande relativt pigg.

Igår hade jag vilodag, så då for jag upp till Sollefteå. Sov där, sen imorse styrde jag och Elin familjens Audi till Östersund. Nämligen en rullskidtävling där idag, blött före på en ny bana med tilldelade rullskidor som man aldrig åkt på förut var lite osäkert till en början i loppet men funkade bra mot slutet. Vann loppet över 9.3 km med drygt 45 sekunder. Öppnade lite optimistiskt första varvet, de fick ja betala bra för uppför långbacken de följande varven. Kände även av ryggen vilket var bra länge sen, men ja vann iaf, de var kul och skönt! Och väldigt bra träning!

Imorn blir det dubbelpass här i Ösd, emellan passen blir de till att kolla på skidskyttekompisarna och deras tävlingar.

Anton

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar