tisdag 24 februari 2009

Trubbel stoppar inte mig ?


Är inne i något utav ett oflyt nu, kroppen fungerar gått men går sönder lite här och där. Imorse var det dags igen, lyckades på något vis dra på mig en rejäl sträckning på stora breda ryggmuskeln. Inget allvarligt, går över på nåra dar var orden från chiropraktorn. Men de känns som om ja går omkring med en skärbräda på ryggen! Haha!

VM flyter på, jag själv var mycket imponerad över Södergrens lopp på dubbeljakten. Han var starkast och de kan ingen säga något om, men Northug vinner efter sin sykspurt. Ja kallade han för räkmackeåkaren vilket den gode Oscar var snabb att påpeka på sin blogg. Men sån är skidåkningen idag, och han orkar ju trots allt hänga Södergren innan han gör de rycket, de är helt sjukt vad de går undan. Motiverande, inspirerande och jävligt taggande att se!

Sprinten idag var väl inge vidare, ja hoppades på Jönsson, men det gäller att vara med hela vägen. Efter detta var tävlingen som redan avgjord för Hattestads del som fortsätter briljera.. frågan är hur duellen Hattestad vs. Northug skulle sluta?

MVH Anton

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar